Overige Diensten

NotaryArcos & Lamers Asociados, uw advocaten, deskundige boekhouders en belastingadviseurs in Marbella, Malaga, Spanje.

Dit advocatenkantoor in Marbella zorgt er niet alleen voor de belangen van hun cliënten te verdedigen in de desbetreffende rechtszaken maar biedt ook een persoonlijke en integrale dienstverlening op juridisch, financieel en fiscaal gebied aan. Wij hebben de noodzakelijke materiële middelen en ervaring om aan uw wensen en behoeften te kunnen voldoen.

In ons kantoor, met een team van advocaten en economen in Marbella, wordt met groot enthousiasme gewerkt, waarbij betrouwbaarheid en doeltreffendheid altijd voorop staat.

We ontwikkelen onze kennis en vaardigheden continu, zodat we de meeste complexe zaken aankunnen. We bestuderen constant de toepasselijke wetgeving, jurisprudentie en maken analyses van situaties zodat we tot een efficiënte oplossing komen voor alle kwesties die onze cliënten ons voorleggen.

We voeren onze taken uit in nauw contact met de cliënt om zo te begrijpen wat de exacte behoeften en wensen zijn. We analyseren iedere situatie en omstandigheden om de correcte en gespecialiseerde adviesverlening te kunnen aanbieden die elke cliënt nodig heeft.

Overige diensten

Dit zijn de diensten die ons team van advocaten en economen u kan aanbieden:

Al onze professionele deskundige advocaten, economen, boekhouders en fiscalisten zijn aangesloten bij de desbetreffende beroepscolleges en organisaties in Malaga: een multidisciplinair team van deskundigen dat zich maximaal inzet om niet alleen juridisch, fiscaal en boekhoudkundig advies van hoogstaande kwaliteit aan te bieden, maar geeft u ook voordelen van een professionele organisatie die aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Allround kantoor

Bij ons Nederlandstalig advocatenkantoor in Marbella vindt u alle ervaring en kennis onder één dak. Dat bespaart u niet alleen veel tijd en geld maar verzekert u onder alle omstandigheden van een persoonlijk en effectief advies op maat. En niet te vergeten, wij bieden onze dienstverlening aan in verschillende talen. Niet alleen Nederlands en Spaans, maar ook in het Engels en Frans.

Neem vandaag nog contact op onze deskundige advocaten of economen in Marbella, Malaga!