Diensten

Lawyer

Het professionele kantoor Arcos & Lamers Asociados heeft de juridische/fiscale kennis, ervaring en het netwerk om al uw wensen met betrekking tot onderstaande onderwerpen adequaat te behandelen.

 • Contracten

  Spanje kent vele soorten civielrechtelijke contracten. Deze contracten zijn van zeer verschillende aard, Lees meer over het opstellen, tekenen en naleven van civielrechtelijke Spaanse contracten.

 • Beëindiging van contracten

  Contracten kunnen onder voorwaarden worden beëindigd. Beëindiging van vaak voor en kunnen grote gevolgen hebben. Voldoende kennis en juiste behandeling van de zaak is de basis om tot een juiste juridische oplossing te komen.

 • Schuldvorderingen

  Er bestaan vele mogelijkheden om een schuld in Spanje op te eisen. Wat kunt u doen ingeval u een vordering hebt die niet wordt betaald?

 • Recht Inzake Onrechtmatige Daad of Aansprakelijkheidsrecht

  Het aansprakelijkheidsrecht is een omvangrijk rechtsgebied van het Spaanse recht. Wanneer is sprake van Onrechtmatige daad en hoe kunt u uw recht halen?

 • Economisch Strafrecht en Vennootschapsdelicten

  Helaas wordt iedereen er wel mee eens geconfronteerd. Diefstal, Afpersing, Oplichting of bijvoorbeeld Schade aan een voorwerp. Hoe ziet het Spaanse Strafwetboek de verschillen?

 • Overige Diensten

  Arcos & Lamers Asociados in Marbella verdedigt niet alleen de belangen van hun cliënten in rechtszaken maar biedt een totaalpakket aan op juridisch, financieel en fiscaal gebied.

Contact opnemen

Arcos & Lamers Asociados beschikt over zeer ruime expertise op juridische/fiscale gebied. Voor advies en ondersteuning kunt u direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.